Handó Tünde csiklandozó kánkánt jár, Orbán, Áder, Kövér lenyűgözve bámulja

2019. május 20., 17:45

Szerző:

A csodálatos Henri de Toulouse-Lautrec hevét, s nevét idézi drMáriás legújabban publikált képe, amely a „Handó Tünde kánkánt járva próbál javítani a népszerűségén Lautrec mulatójában" címet viseli. 

Az országos Bírói Hivatal elnöke „az elképesztően radikális retró-szocreál-bölcsész divatstílus megalapítója és egyszemélyes királynője: csodálatos elázottságot sugalló alga-frizurák, mongol mély-búvárok látványát idéző varázslatos szemüvegek, a legkortársabb ecseri piaci trendeket is túlszárnyaló házias hangulatú otthonka-ruhakompozíciók és a metál-zenészek legvadabb csizmáit is vadságukban és erotikai kisugárzásukban túlszárnyaló cipőcskék." – helyezte sajátos perspektívába hősét a mester.

Íme az alkotás:

Nyolcvanegy éves korában elhunyt András Ferenc Kossuth- és Balázs Béla-díjas filmrendező, forgatókönyvíró, producer, érdemes művész, a nemzet művésze - jelentette be csütörtökön Szombathelyen Kollarik Tamás, a Nemzeti Média-és Hírközlési Hatóság elnöki főtanácsadója és Lovass Tibor, a Savaria Filmakadémia elnöke a 11. Savaria Filmszemle keretében rendezett médiakonferencián.