Elton John és Michael Caine vicces reklámban buzdít oltakozásra

Az énekes bohóckodik, a színész meg csak önmagát alakítja.

2021. február 10., 18:50

Szerző:

A brit egészségügyi szolgálat, az NHS mindent megtesz, hogy népszerűsítse a vakcinákat, ezért Elton Johnt és Michael Caine-t is bevetették. A legújabb kisfilmjükben Elton John bohóckodik, miközben elmondja, hogy minél többen oltják be magukat, annál nagyobb az esélye annak, hogy megfékezzék a járványt.

A zenész persze beszél arról is, hogy a vakcinák minden szükséges biztonsági és minőségi előírásnak megfelelnek.

A reklámfilmben Michael Caine be is oltatja magát, ő nem bohóckodik, egyszerűen csak önmagát hozza. Végül közli, hogy picit fájt a szuri, de ennél nagyobb baja sose legyen.

És akkor íme, a kisfilm:

Családja, barátai, pályatársai, tisztelői kísérték utolsó útjára Tordy Géza Kossuth-díjas, kétszeres Jászai Mari-díjas színművészt, rendezőt, érdemes és kiváló művészt, a nemzet színészét, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagját csütörtökön Budapesten, a Farkasréti temetőben.

Minden évben április 16-án tisztelgünk a holokauszt magyarországi áldozatinak emléke előtt. A nap arra emlékeztet, hogy 1944-ben április 16-án kezdték meg az első gettók és gyűjtőtáborok felállítását hazánkban. A holokauszt magyarországi áldozatainak emléknapját megelőző délutánon Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat megemlékezést tartott az Óbudai Zsinagóga falára állított emléktáblánál. 

A magyar költészet napját 1964 óta április 11-én, József Attila születésnapján ünnepeljük. Engedjék meg, hogy ezen a napon mi is tisztelegjünk a magyar líra előtt, ezúttal Nagy László csodálatos versével.