Mégsem adja le a TV2 az Elk*rtukat

Az okát nem lehet tudni. 

2022. január 18., 10:38

Szerző:

Az október végén bemutatott Elk*rtukat az ingyenes és fizetős vetítésekkel együtt több mint százezren látták moziban, amivel a tavalyi év legnézettebb magyar filmje lett. Pár hete az is kiderült, hogy Kálomista Gáborék nagy port kavart, a Fidesz gyurcsányozós kampányába hézagmentesen illeszkedő politikai thrillerére a tévénézőknek sem már kell sokat várnia.

Az Elk*rtuk tévés premierjét január 23-ra, a vasárnap esti műsorsávba tűzte ki a TV2.

A SorozatWiki azonban észrevette a TV2 Sajtószobájában, hogy a csatornán műsorváltozás lesz aznap este, és mégsem vetítik le a filmet.

Helyette a Valami Amerika harmadik részét láthatják majd a nézők.

Arról egyelőre nincs információ, hogy a TV2 Csoport miért döntött úgy, hogy most nem adja le a filmet, illetve, hogy később műsorra tűzik-e, és ha igen, mikor.

(Kiemelt képünk illusztráció. Elk*rtuk című film sajtóvetítése. MOM park, 2021. október 22. Fotó: Merész Márton)

Tiszteletbeli Arany Pálma-díjjal tüntette ki a cannes-i filmfesztivál a Top Gun: Maverick című filmje szerdai díszbemutatójára érkezett Tom Cruise-t.

Európa 16 országából közel 200 zsidó fiatal vett részt Budapesten május 13-tól a nemzetközi Chábád mozgalom ifjúsági szervezetének, a CTeen-nek háromnapos, „Sábát Európán át” elnevezésű rendezvényén, melynek házigazdája az EMIH-Magyar Zsidó Szövetség volt.