Elárulták a Star Wars-sorozat készítői, melyik régi szereplő tűnik fel legközelebb Ashoka mellett

A két fénykardos Jedi-lány történetébe egy régi szereplőt is beleírtak a készítők. 

2021. október 24., 18:17

Szerző:

Hayden Christensen egy Ahsoka-sorozattal tér vissza a Csillagok háborúja világába – értesült a The Hollywood Reporter. A 40 éves kanadai színész ismét Anakin Skywalkert, vagyis Darth Vadert alakítja a Lucasfilm és a Disney+ streamingszolgáltató Ahsoka című élőszereplős sorozatában – írta az MTI.

A rajongók kedvenc karakterét, Ahsoka Tanót, a Star Wars animációk népszerű figuráját Rosario Dawson formálja meg, akit a The Mandalorian második évadában láthattak a sorozat nézői. A készülő Ahsoka-sorozat cselekményéről egyelőre csak annyit tudni, hogy Dave Filoni írja, a széria executive producere Jon Favreau lesz. Filoni a Star Wars: A klónok háborúja-sorozattal lett ismert, A Star Wars: Lázadók és a Star Wars: Ellenállás című animációs sorozatokat is ő alkotta, az élőszereplős szériák között a The Mandaloriannel debütált.

Nem világos egyelőre, hogy kerül Vader az Ahsoka-sorozatba, amely – mint a The Mandalorian – öt évvel A Jedi visszatér eseményei, vagyis Vader halála után játszódik.

Ashoka Tano annak idején Anakin Skywalker tanítványa volt, tehát lehetséges, hogy visszatekintés formájában fog felbukkanni Vader alakja. Egyes források ezzel szemben arra tippelnek, az Erő Szellemeként jelenik meg Hayden Christensen.

 

(Kiemelt kép: Lucasfilm / Archives du 7eme Art / Photo12 via AFP)