Méheket evett kínjában a hat napig kóborló, eltévedt turista

2018. augusztus 16., 20:50

Szerző:

Élve találtak meg egy hat napja eltűnt férfit, akinek a washingtoni a Mount St. Helens vulkánnál veszett nyoma, miután nem talált vissza autójához. A 40 éves Matthew Matheny napokon át nem tudott vizet inni, és csak bogyókat, valamint méheket tudott enni.

A férfit napokon át kereste egy 30 fős alakulat, végül 5 kilométerre találták meg az autótól. Az eltévedt túrázót kórházba szállították, ahol leginkább kiszáradás miatt kellett kezelni, egyébként egészséges volt. 

Feltehetően csak azért nem száradt ki teljesen, mert sikerült bogyókat találnia ennie. Emellett méheket evett, ezeket  akkor csapta agyon, amikor egy méhraj rátámadt.

 (24.hu nyomán)

Vádemelés nélkül lezárta a csíkszeredai ügyészség azokat a büntetőjogi eljárásokat, amelyeket az úzvölgyi katonatemetőben a nacionalista Calea Neamului (Nemzet útja) egyesület által tavaly engedély nélkül felállított 150 fakereszt ügyében indított - tudatta szerdán a Maszol.ro hírportál a magyargyűlölő Mihai Tirnoveanunak, az egyesület vezetőjének a Facebookon közzétett bejelentését ismertetve.