Fia született Katalin hercegnőnek

2018. április 23., 14:20

Szerző:

Fia született Katalin cambridge-i hercegnőnek, adta hírül a Kensington-palota hétfőn. A kicsi, akinek nevét még nem tudni, Katalin hercegné és Vilmos herceg harmadik gyermeke.

A szülés állítólag komplikációk nélkül zajlott, Katalin és gyermeke is jól vannak. A szülés az előzetes terveknek megfelelően az észak-londoni Paddington városrész St. Mary's kórházának Lindo Wing nevű szülészeti magánklinikáján zajlott.

György herceg és Charlotte hercegnő testvére – nagyapja, Károly trónörökös és édesapja, Vilmos herceg, valamint bátyja és nővére után – az ötödik helyre kerül majd a brit trónutódlási sorrendben, a hatodik helyre utasítva a jelenlegi ötödiket, Harry herceget, Vilmos öccsét.

Vádemelés nélkül lezárta a csíkszeredai ügyészség azokat a büntetőjogi eljárásokat, amelyeket az úzvölgyi katonatemetőben a nacionalista Calea Neamului (Nemzet útja) egyesület által tavaly engedély nélkül felállított 150 fakereszt ügyében indított - tudatta szerdán a Maszol.ro hírportál a magyargyűlölő Mihai Tirnoveanunak, az egyesület vezetőjének a Facebookon közzétett bejelentését ismertetve.