Több mint öt év börtönbüntetést kapott VV Aurelio

2019. október 16., 17:01

Szerző:

Négy év börtönre ítélte a Kecskeméti Törvényszék VV Aureliót emberrablás miatt. A Való Világ egykori győztese a legkorábban a büntetés kétharmadának letöltését követően bocsátható feltételesen szabadlábra.

Blikk azt írja, hogy az ügyész 6 év 2 hónap börtönben letöltendő büntetést kért a férfira, mivel több súlyosbító körülmény is volt. Az utolsó szó jogán VV Aurelio azt mondta, hogy igazságtalanul hurcolták meg, az ítélet kihirdetését pedig meg sem várta. Ügyvédje fellebbezést nyújtott be az ítélettel szemben. Ráadásul, mivel egy korábbi ügye miatt volt már 1 év 2 hónap felfüggesztettje, így most azt is hozzáadták, így az összbüntetés, 5 év és 2 hónap letöltendő, egyelőre nem jogerősen.

A vád szerint VV Aurelio zsebéből 200 ezer forintot loptak ki egy bajai kocsmában, és mivel ő tudni vélte, hogy csakis L. K. lehetett az elkövető, két barátjával megkeresték, megverték, majd a sértettet elvitték a nagyszüleihez, mert állítólag ott rejtette el a pénzt. Mivel az éjszaka kellős közepén felébresztett nagyszülők házában pénzt nem találtak, autóval Bajára indultak. Az út során VV Aurelio a pénzét követelve ököllel többször is megütötte a tolvajt, aki ennek hatására azt kérte, hogy vigyék az édesanyjához, mert megpróbál tőle kölcsönt kérni, hogy vissza tudja adni a pénzt.

Ezután azonban nem a tolvaj anyjához, hanem VV Aurelio lakására mentek. Itt írattak a férfival egy visszadátumozott kölcsönszerződést, amiben elismerte a kölcsönt, és amelyet minden héten pénteken 20 ezer forintonként vállal törleszteni. Ezt követően a három férfi visszaadta a telefonját a férfinak, majd elengedte.