Videó: Másodperceken múlt az élete a motorosnak, akit majdnem egy kamion kebelezett be

Érdemes követni a Magyar Közút közösségi felületeit, mindig tanulságos videóval jelentkeznek, ahogyan most is. 

2022. július 13., 08:34

Szerző:

A Magyar Közút forgalomfigyelő kamerája rögzítette azt az esetet, hogy az egyik felhajtó ágon keresztül, a forgalomtól elzárt területen vág át egy motoros, hogy megelőzhesse a járműveket. 

Arra viszont ő sem számított, hogy lesz egy autós, aki szintén ugyanerre gondol, vagyis hogy szabálytalanul kielőzi a sort. Ők ketten találkoztak, az autós így viszont belökte a külső sávba a motorost, aki kész szerencse, hogy nem került a kamionok alá – írja a Magyar Közút.

(Kiemelt képünk: Budapest, 2020. március 18. Rendőrök dolgoznak az M1 autópályán, az M0 autóút Románia és Szerbia felé vezető lehajtójánál, ahol a koronavírus-járvánnyal kapcsolatban meghozott kormányzati intézkedések alapján lezárták a Budapest felé vezető utat a Magyarországon átvonuló külföldi vendégmunkások előtt 2020. március 18-ra virradó éjjel.
Fotó: MTI/Lakatos Péter)

 

 

 

 

Tegnap 21:15

A háború és a brüsszeli szankciók okozta energiaválság miatt a kormány kiviteli tilalmat rendel el az energiahordozókra, így a tűzifára is. Az energia-ellátásbiztonság szempontjából stratégiai jelentőségű tűzifa külföldre történő kivitelét a kormány kontroll alatt tartja, szükség esetén korlátozni is tudja és elővásárlási jogával is élhet, közölte Nagy István agrárminiszter a Magyar Közlönyben megjelent rendelettel összefüggésben.