Videó: az ablakból locsolták le a tüntető diákokat Miskolcon

Sebe-Gazdig Judit, Miskolc harmadik számú választókerületének DK-s önkormányzati képviselőjelöltje osztotta meg azt a videót amin az látható, hogy az egyik közeli lakás ablakából locsolja valaki az éppen tüntető diákokat.

2022. szeptember 12., 15:59

Szerző:

Sebe-Gazdig Judit, Miskolc harmadik számú választókerületének DK-s önkormányzati képviselőjelöltje osztott meg egy felvételt a közösségi oldalán, amin az látható, ahogy az egyik közeli lakás ablakából locsolja valaki a tüntető diákokat, szúrta ki az Index. Az ellenzéki párt jelezte: becsületsértés és garázdaság vádjával feljelentést tesz az ügyben. 

Egy miskolci iskola is csatlakozott a pedagógusok tiltakozásához ez azonban nem tetszett az egyik helyi lakosnak. Sebe-Gazdig Judit, Miskolc harmadik számú választókerületének DK-s önkormányzati képviselőjelöltje osztott meg a közösségi oldalán egy felvételt, amelyen valaki egy közeli lakás ablakából locsolja vízzel a diákokat.

„A mai nap szégyene! Aki a gyerekeket a Széchenyi utca 36. számból vízzel locsolja, miközben a saját jövőjükért és tanáraikért harcolnak! Orbán miatt van ilyen mértékű gyűlölet az emberekben. Ameddig Orbán marad, addig a gyűlölet is marad. Mennie kell”

– írta a politikus közösségi oldalán.

 
(Kiemelt kép: Tüntető diákok és pedagógusok Miskolcon. Fotó: Sebe-Gazdag Judit/ Facebook)
 

 

07:56

Szinte valamennyi magyarországi vállalkozás rendelkezik a váratlan helyzetek kezelését segítő biztosítással – derül ki a Hungarikum Alkusz Cégcsoport felméréséből, amelyről közleményben tájékoztatták az MTI-t.