Végig tilosban parkolt Matolcsy György a Bálna előtt, miközben vett egy szuperdrága hifit

2018. június 13., 12:34

Szerző:

A 444 olvasója szúrta ki és örökítette meg, hogy a világoskék inget és homokszínű nadrágot viselő Matolcsy György jegybankelnök nem sokkal ezelőtt vásárolt valami jó nagy méretű cuccot a Bálnában megnyílt Bang & Olufsen boltban. A boltból kilépve pedig arról értekezett hangosan, hogy azért vette meg pont ezt, mert a fiának nagyon bejött.

A jegybankelnök Mercedes kisbusza az olvasó szerint végig tilosban parkolt.

Fotó: 444/olvasó

A dán cég high-end hangfalrendszereket, lejátszókat és tévéket gyárt letisztult designnal, elképesztő árakon.  Mivel a csoda be volt csomagolva, nem tudni pontosan mi lehetett, de, mint a portál írja, nem kizárt az sem, hogy a cég tavaly kihozott BeoLab 50 nevű hangszórójából vett egy párral.

Erről a darabonként 13 295 euróba, vagyis 4 millió 250 ezer forintba kerülő cuccról ugyanis az egyik fia, Ádám tulajdonában lévő Origo tavaly nyáron cikket közölt.

Az egybeesés mindenesetre elgondolkodtató. 

Üzenetnek és példának nevezte minden nyugati és keleti népnek a Kurultajt az Országgyűlés elnöke szombaton Bugacon, a rendezvény megnyitóján. Kövér László emellett hevesen ostorozta a nyugati világ „szellemi bérgyilkosait”, akik meg akarnak másokat fosztani hagyományaiktól és hitüktől.