Varga Mihály szerint az Orbán-kormánnyal jobban szót értene az a fideszes jelölt, akit már kétszer megbüntettek iskolai kampány miatt

2018. szeptember 22., 21:29

Szerző:

Fotó: Facebook

László Tamás, a kormánypártok polgármesterjelöltje garantálja a fejlődést Budapest XV. kerületében, ha a választók támogatják, akkor ez annak is megerősítése, hogy a kormány jó úton jár - mondta a pénzügyminiszter egy kerületi lakossági fórumon szombat este, egy héttel az időközi választás előtt.

Varga Mihály kiemelte, László Tamás mellett szól, hogy jól együtt tud működni Tarlós István főpolgármesterrel és könnyen szót ért a kormánnyal is.

László Tamás - a Fidesz választókerületi elnöke, a kerület korábbi polgármestere, volt országgyűlési képviselő - arról beszélt, hogy Budapest mindig polgári kormányzás idején fejlődött. Ugyanez elmondható a XV. kerületről is, az ő 2010-2014 közötti polgármestersége alatt hatszor annyit fejlesztés történt a városrészben, mint az azt megelőző három ciklusban, amikor balliberális vezetése volt a városrésznek – tette hozzá.

László Tamás egyébként az a fideszes politikus, akit már kétszer is megbüntettek iskolai kampány miatt. A 2018-as parlamenti választásokat felvezető kampányban egy iskola mellett osztott tollat és narancsot az aktivistáival, utána pedig szeptember elején tartott kampánybeszédet egy iskolában.

Súlyos élelmiszerbiztonsági kockázatot jelentő higiéniai problémákat tapasztaltak a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) ellenőrei Budapesten, egy II. kerületi vendéglátóhely ellenőrzése során, emiatt az étterem tevékenységét azonnali hatállyal felfüggesztették, és megközelítőleg 50 kilogramm élelmiszert vontak ki a forgalomból - közölte a hatóság csütörtökön az MTI-vel.