Vajna Tímea beült a Lamborghinijébe, hogy lakást keressen magának Budán

2020. január 29., 12:12

Szerző:

Vajna Tímea a férje halála után még egy magányos évet töltött a budai luxusingatlanban, amelynek bérleti szerződése január végén jár le. A költöztetők napokig dolgoztak a budai luxusvillában, amely mostanra teljesen üressé vált.

„Hiányozni fog a villa, hiszen életem legmeghatározóbb éveit töltöttem ott Andyvel, most viszont próbálok arra törekedni, hogy amit még közösen megálmodtunk, azt már csak az ő emléke miatt is folytassam és megvalósítsam" – nyilatkozta nemrég Tímea, aki a napokban Magyarországot is elhagyja, és Los Angelesben kezd új életet – írta a Blikk. 

Ennek némileg ellentmond viszont a Bors tegnapi beszámolója, amely szerint Vajna Tímea „feladta Andy Vajnával közös fészkét, milliárdos barátjával szórakozni jár, és gyönyörű, méregdrága Lamborghinijével szeli a főváros utcáit. Úgy tűnik, Vajna Tímea újra boldog."

A lap ráadásul úgy tudja, hogy az özvegy budai lakást akar vásárolni. 

 

Megtörni látszik a kutasok ellenállása? Hétfő kora délutáni hatállyal a Mol az összes töltőállomásán 10 forinttal csökkentette az üzemanyagok árát, vagyis – nagykereskedelmi árváltozás híján – az árrését.