Újabb tragikus baleset, egy kerékpározó édesanyát gázoltak halálra a gyermeke szeme láttára

A 37 éves nő a helyszínen életét vesztette, 12 éves gyermekét életveszélyes sérülésekkel szállították korházba. 

2022. május 14., 19:06

Szerző:

Eddig tisztázatlan okból és körülmények között 2022. május 14-én 16 óra 50 perckor Újpetrén, a Kossuth utcában egy személygépkocsi elütött egy kerékpárral közlekedő nőt és gyermekét – írja a police.hu.

A baleset során a 37 éves nő olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A mentők a 12 éves gyermeket súlyos, életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba.

A helyszínelés idejére teljes útlezárás van érvényben a balesettel érintett útszakaszon.

(Kiemelt képünk illusztráció. Rendőr helyszínel a Bács-Kiskun megyei Halomnál, ahol halálra gázoltak egy kerékpárost 2021. július 2-án hajnalban. A biciklis nőt egy személyautó gázolta el az 5301-es út 67-es kilométerénél. A balesetben a kerékpáros a helyszínen életét vesztette. MTI/Donka Ferenc)

15:25

Sikeres megállapodást követően adásvételi szerződést írt alá a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Talentis Group Zrt., amelynek értelmében a zárási feltételek sikeres teljesülése esetén 100 százalékos tulajdonosa lesz Magyarország piacvezető kiskereskedelmi babaáruházláncának, a Brendon Holding Kft.-nek - közölte a Mészáros Csoport pénteken.