Törölte az Orbán Gáspár katonai esküjét bemutató videóját a Szolnok Tv

2019. június 14., 12:03

Szerző:

Csütörtök estére már eltűnt az a videó, amin Orbán Viktor miniszterelnök fia, Orbán Gáspár volt látható, ahogy szerződéses katonaként kiképzése után letette az esküt június 7-én – írja a 444. A Szolnok Tv riportjában feltűnt Orbán Viktor, valamint apja, Orbán Győző is, ám a fideszes városvezetés által finanszírozott csatorna egyetlen említést sem tett róluk.

Fotó: Szolnok TV

Orbán Gáspárról az új pályaválasztása kapcsán érdemes megemlíteni, hogy apja labdarúgás iránti elkötelezettsége rá is hatással volt, évekig profi labdarúgónak készült. Orbán Viktorhoz hasonlóan jogászként végzett, illetve őt is elérte a kereszténység iránti elköteleződés, mikor a Felház egyházi közösség vezetője lett. Ezekkel végül felhagyott, most a honvédelem szolgálatába állt.

A Szolnok Tv riportjában az is elhangzott, hogy szerintük a katonák kiképzése felkészítette őket a migráció megállítására – ez pedig ismerten szintén nagyon fontos Orbán Viktornak.

13:16

Olyan szabályokat akartak bevezetni a koreaiak által vezetett iváncsai akkumulátorgyárban, ami kiverte a biztosítékot a magyar munkavállalóknál. Nem mondják meg, mi az oka, ha rosszul lesznek a dolgozók a munkahelyükön, a szigorú biztonsági előírásokra viszont nagyon odafigyelnek, a telefonok kamerája le van takarva, amit a biztonsági szolgálat ellenőriz is. A Házon kívülnek az iváncsai akkumulátorgyár két dolgozója mesélt arról arc és név nélkül.

12:02

Magyarországon tavaly 115 ezer 65 évesnél idősebb magyar dolgozott a nyugdíj mellett. A legtöbben a feldolgozóiparban tevékenykedik, de a kereskedelemben és gépjárműjavításban is szép számmal dolgoznak az idősek.