Teljesen kiégett egy busz az M7-esen – VIDEÓ

Közétette a katasztrófavédelem az M7-esen kigyulladt autóbusz mentési munkálatairól készült felvételeket.

2023. július 23., 15:57

Szerző:

Mint arról mi is beszámoltunk, szombat délután az M7-es autópálya főváros felé vezető oldalán, a 11-es kilométerszelvényénél kigyulladt egy autóbusz.

A mentésről a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság tett közzé egy videót. Beszámolójuk szerint a törökbálinti és a fővárosi hivatásos tűzoltók kiérkezésére a busz már teljes egészében égett. Az egységek több vízsugárral oltották el a tüzet, a felhevült fém alkatrészeket visszahűtötték, majd átvizsgálták a kiégett járművet. A munkálatok idejére lezárták az autópálya érintett szakaszát. Az autóbuszon csak a sofőr utazott, aki időben elhagyta a járművet.

(Kiemelt képünk: Kigyulladt egy busz az M7-esen 2023. július 22-én délután. Fotó: BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság)

Papp László, Debrecen polgármestere nem ért egyet a kormány Versenyképes Járások programjának jelenlegi formájával, ami elvonná a településektől az iparűzési adó növekményét. A fideszes polgármester szerint a gazdag városoknak támogatni kell a szegényebb települések fejlődését, de ennek van egy egészséges határa.