Szombattól már két BKK-ügyfélközpontban is panaszkodhatunk, ha elnyelte az automata a pénzünket

Speciális ügyekben ezentúl a Deák Ferenc téri és a Kelenföld ügyfélközpontban fogadja ügyfeleit a Budapesti Közlekedési Központ (BKK).

2023. március 30., 15:09

Szerző:

A társaság MTI-hez csütörtökön eljuttatott közleménye szerint annak érdekében, hogy a közlekedéssel kapcsolatos napi teendőket kényelmesen, gyorsan lehessen intézni, speciális ügyekben ezentúl a könnyebben megközelíthető Deák Ferenc téri és a Kelenföld ügyfélközpontban fogadja partnereit és egyéni ügyfeleit.

Akinek például a jegyváltó automata elnyelte a pénzét, annak ügyét a kelenföldi irodában orvosolják, de itt lehet intézni például a túlsúlyos járművek behajtási engedélyeit is. A Deák Ferenc térre kell mennie annak, aki nagy tételben szeretne bármilyen BKK-terméket vásárolni, vagy utalványt váltana be – magyarázták. Hozzátették: vásárlásra és általános ügyek intézésére a BKK további ügyfélközpontjai is rendelkezésre állnak a megszokott rend szerint.

Figyelmeztettek: március 31. után a BKK Rumbach Sebestyén utcában található ügyfélszolgálata már nem fogad ügyfeleket. A feladatait részben a Deák Ferenc téri metróállomás aluljáró szintjén működő ügyfélközpont veszi át.

A közútkezeléssel kapcsolatos ügyeket április 3-ától a Kelenföld ügyfélközpontban lehet intézni, munkanapokon 9 és 17 óra között - tették hozzá. Ugyanitt vehetők át a BKK-automatákkal kapcsolatos készpénzes visszatérítések, valamint a BKK-utalványok – áll a közleményben.

(Kiemelt kép: A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) jegy- és bérletkiadó automatái a 4-es metró Kelenföldi vasútállomás megállójában 2014. május 8-án. fotó: MTI Fotó: Mohai Balázs)

 

2024. április 20., 10:00

Mától kaphatják meg a jelöltek és jelölőszervezetek a választási irodáktól az ajánlóíveket a helyi önkormányzati képviselők és polgármesterek, a nemzetiségi önkormányzati képviselők, valamint az Európai Parlament (EP) tagjainak választásán induláshoz.