Társasházak liftjeiben és az utcán mutogatta magát a 25 éves miskolci szatír, de csak 80 év körüli asszonyoknak

2020. július 10., 13:10

Szerző:

A Miskolci Járási Ügyészség indítványa alapján a bíróság elrendelte egy huszonöt éves férfi letartóztatását, aki Miskolcon nemi vágyának kielégítése céljából, szeméremsértő módon nőknek mutogatta magát - írja az ügyészség közleményében

A nyomozás adatai szerint a férfi 2020. június végén több alkalommal,

Miskolc különböző pontjain lévő társasházak liftjeiben illetve egy ízben a nyílt utcán is nyolcvan év körüli nőket szemelt ki magának és gondosan ügyelt arra, hogy tettét a sértetteken kívül más ne lássa.

A nyomozó hatóság a büntetett előéletű férfit – akit korábban többek között már ugyanilyen bűncselekmények miatt is elítélt a bíróság – szeméremsértés vétsége miatt hallgatta ki gyanúsítottként.

A Miskolci Járásbíróság az ügyészi indítványban foglaltakkal egyezően állapította meg, hogy a gyanúsított esetében fennáll a bűnismétlés és az idős sértettek befolyásolásán keresztül a bizonyítás megnehezítésének veszélye, ezért egy hónapra elrendelte a letartóztatását.

Megtörni látszik a kutasok ellenállása? Hétfő kora délutáni hatállyal a Mol az összes töltőállomásán 10 forinttal csökkentette az üzemanyagok árát, vagyis – nagykereskedelmi árváltozás híján – az árrését. 

A Szabad Európa kiperelte az autópálya-koncessziós szerződés mellékleteit, és kiderült, hogy 15-17 ezer milliárd forintba kerülhet az adófizetőknek az, hogy a kormány kiszervezte a hazai gyorsforgalmiút-hálózat nagy részét. Az üzletet elnyerő hét magántőkealapról kiderült, hogy négy Szíjj László, három pedig Mészáros Lőrinc kormányközeli üzletember százszázalékos tulajdonában van – írja a lap.

Kedden túlnyomóan derült, száraz időre van kilátás. Európa időjárását egy kiterjedt anticiklon befolyásolja. Napközben többfelé megélénkül, kedden a Dél-Dunántúlon időnként meg is erősödik a délkeleti, keleti szél.