Fej- és gerincsérülést szenvedett, életveszélyben van a vendég, aki lezuhant az első emeletről Rogán-Gaál Cecília esküvője után

2020. július 28., 22:00

Szerző:

Fejsérülést szenvedett és csigolyája is eltört Borsos Olivérnek, aki Rogán-Gaál Cecília esküvője után lezuhant egy ház eslő emeletéről Tihanyban – írja a Nemzeti Sport.

A 30 éves volt teniszező az esküvő után a tihanyi szállására hazaérve azzal szembesült, hogy a lagziban felejtette a kulcsot. A barátnője visszament érte, eközben Borsos valószínűleg megpróbált bemászni az első emeleti szobába, de leesett.

A sportlap az esettel kapcsolatban megkereste Borsos édesapját, a korábbi 182-szeres válogatott kézilabdázó, jelenleg a Sport Televízió szakkommentátoraként dolgozó Borsos Attilát, aki arról tájékoztatta a lapot, hogy

fia súlyos, életveszélyes állapotban van és az életéért küzd.

Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke és EP-listavezetője közzétette annak a szavazásnak a végeredményét, amelyen eldőlt, hogy kik és milyen sorrendben szerepelnek majd a párt listáján.

Tegyünk világos vállalást: amíg nemzeti kormány áll az ország élén, Magyarország nem lép be az orosz-ukrán háborúba senkinek az oldalán. De ha nem a Fidesz és a KDNP, ha nem a nemzeti erők kezében lenne a kormány, Magyarország már nyakig benne lenne a háborúban - közölte Orbán Viktor miniszterelnök pénteken, a Fidesz-KDNP európai parlamenti választási kampányindító rendezvényén a Millenárison.