Földre szállt istennőként magasztalta Rogán Cecíliát a barátnője férje által megvásárolt hírportál

Ilyet csak őszinte csodálatból lehet írni. Vagy pénzért. Vagy viccből.

2019. március 24., 12:03

Szerző:

Egy bátor újságíró iszonyatos erővel trollkodott egyet (vagy pedig szégyenletes módon ment le kutyába) a Sarka/Bessenyei Kata férjének, Bessenyei Istvánnak a tulajdonában lévő FemCafé hírportálon, amikor beszámolt egy csütörtökön tartott Várkert Bazári rendezvényéről, az Inspiráló Nők Estjéről.

Ezen az esten Bessenyei Kata kedvenc barinőjével és üzlettársával, Rogán Antal kabinetminiszter feleségével, a divatdiktátorrá és stílusikonná vált Rogán Cecíliával jelent meg. És vajon hogy számolt be a FemCafé riportere Rogánné jelenéséről?

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#inspiralonok2019 #friends #inspiralonokestje @femcafe.hu @rogancecilia

Kata Sarka (@katasarka) által megosztott bejegyzés,

 

A „Csak úgy ragyogott! Rogán Cecília tündökölt a Femcafe Gálán” című írás „Az est egyik fénypontja volt” alcím, majd a „Rogán Cecília lehengerelte a tömeget” közcím után a következő sorokkal bombázza meg az elménket:

Az Inspiráló Nők vörös szőnyegén ez alkalommal is felvonultak a hazai hírességek, akik nagyon kitettek magukért. Gyönyörű kreációkban láthattuk őket, és bár egytől-egyig mesések voltak, a tömegből még így is magasan kiemelkedett Rogán Cecília, aki csak úgy ragyogott különleges ruhájában. A jelenlévők közül mindenki megcsodálta, mennyire csinos volt. - hangzik az első hosszabb nyelvcsapás. De nincs vége.

„Rogán Cecíliára is igaz az, hogy ha megjelenésről van szó, nem tud mellényúlni. A ragyogó ruha megmutatta hibátlan alakját, de nem csak ez a csodás kreáció tette tökéletessé az összképet. Cecília gyönyörű arca és egész este sugárzó mosolya lehengerelte a vendégeket.”

Ezután gratulálunk az újságírónak, ilyen sorokat talán még Hollywoodban sem mernek leírni a zsurnaliszták. De semmi vész, hamarosan elindult Cecília és Kata saját bulvároldala, így az ehhez hasonló írások akár ott is megjelenhetnek.