Csinos bérlakást kapott Reviczky Gábor a ferencvárosi fideszes önkormányzattól, majd megjelent a Fidesz kampányrendezvényén

2019. szeptember 10., 20:06

Szerző:

A ferencvárosi gazdasági bizottságban idén szeptember 4-én a fideszes Bácskai János polgármester soron kívül javasolta, hogy Reviczky Gábor színész egy 2,5 szobás, 82,27 m² alapterületű összkomfortos önkormányzati lakásba költözhessen a Ferenc téren - tudta meg a 444.hu. Rá négy nappal, szeptember 8-án Bácskai János Facebook-oldalán büszkén mutatta be az őt támogató csapatát, ahol az első sorban ott áll a friss ferencvárosi lakos, Reviczky Gábor is.

„Elkészült hivatalosan is a képviselőjelöltekkel, ferencvárosi barátainkkal és támogatóinkkal a közös fotó. Érdemes nézegetni mert sok szeretett sportoló, színész is felbukkan köztük. Csupa kedves ember! Köszönöm, hogy egy hívó szóra eljöttetek!”

Reviczky Gábor és Bácskai János (jobbra, a kép közepén)
Fotó: Facebook/Bácskai János

A polgármester indoklásában két kerületi kötődést is említ. A művész felmenői 1945-ig Ferencvárosban laktak, és hogy a kérelmező egy ideig a közeli Nemzeti Színházban játszott. Ezeken túl Bácskai János szerint Reviczky és családja azért is megérdemli a segítséget, mert sok gondot okoz számukra az állandó ingázás.

A hírportál szerint sokadszorra fordul elő, hogy a IX. kerületi városvezetés a saját és a baráti kör lakhatási problémáit a közösből oldja meg.

16:11

Május 1-jén a délutáni órákban 24 Celsius-fok körüli csúcshőmérsékletre van kilátás. A hét második felében változékonyabbá válik az időjárás, többfelé kell élénk, erős szélre és esőre készülni, emellett kissé visszaesik a hőmérséklet is – derül ki a HungaroMet Zrt. előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.