Rétvári Bence elutazott Vácra a 74 milliós csekkel

2018. december 4., 19:08

Szerző:

A múlt héten írtuk meg, hogy az Orbán-kormány jóvoltából Vác városa 74 millió forintot költhet a hun uralkodó, Attila lovas szobrának a felállítására, az MTI pedig fotón örökítette meg, hogy Rétvári Bence, a térség KDNP-s országgyűlési képviselője, az Emmi parlamenti államtitkára átadja a kormányzati támogatásról szóló csekket Fördős Attila polgármesternek.

Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

A Vácon a vár alatt felállítandó szobor a főleg I. világháborús emlékművekről ismert Cser Károly alkotása. Unokája ajánlotta fel a városnak, amely azzal a feltétellel fogadta be, hogy egy forintjába sem kerül az egész. ami viszont Rétvári Bencét illeti, még mindig nem tudjuk, kitől kapta az a négy tonna burgonyát, amelyet az április 8-i parlamenti választásokra készülve szétosztott a váciak között.

Tegnap 16:11

Május 1-jén a délutáni órákban 24 Celsius-fok körüli csúcshőmérsékletre van kilátás. A hét második felében változékonyabbá válik az időjárás, többfelé kell élénk, erős szélre és esőre készülni, emellett kissé visszaesik a hőmérséklet is – derül ki a HungaroMet Zrt. előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.