Rákay Philip javaslatai Baranyi Krisztinának: agyturkász és antidepresszánsok

A kormánypárti műsorvezető szerint a ferencvárosi polgármester pszchihedelikusan idegállapotba került.

2021. július 26., 21:03

Szerző:

Rákay Philip azt írta, Baranyi Krisztina pszchihedelikusan idegállapotba került, amikor kikiáltotta, hogy a Pride-on résztvevő harmincezer ember és a maroknyi ellentüntető egyenlő a népszavazással. A kormánypárti műsorvezető azt javasolta Baranyi Krisztinának, hogy keressen egy agyturkászt, és szerelkezzen fel kellő mennyiségű antidepresszánssal, mert amekkora tömeget az októberi Békemeneten fog látni, az megrázó élmény lesz.

Ferencváros polgármestere vasárnap levonta a szombati Pride felvonulás tanulságait. Baranyi Krisztina Facebook-bejegyzésében azt írta: „Pride-on résztvevők száma 30 000. Ellentüntetők száma: 80. Meg is volt a népszavazás Budapesten”, majd hozzátetette, legyen népszavazás a Fudanról is.

Erre reagált most a Facebookon Rákay Philip. A műsorvezető azt írta: „Voltak is összesen vagy 30 ezren. A 8 millió választókorúból 30 ezren. De Baranyi kerületi főnénit ez nem zavarja: pszchihedelikusan idegállapotba került, és kikiáltotta a többséget a Pride, azaz a »budapesti népszavazás« nevében. Ez az ő híres bázisdemokráciájuk. Szerinte 30 ezer szivárványos tüntiző nyilvánvalóan tökéletesen reprezentálja a mai Magyarországot. Hát, persze...”

Rákay Philip hozzátette: „Ha követem Krisztina kibillent logikáját, javaslom neki, kezdjen el lelkileg időben rákészülni az idén október 23-án tartandó Békemenetre! Van még majdnem három hónapja addig, foglaljon időpontot valamelyik elvtársi, haladó agyturkászhoz, és igyekezzen felszerelkezni kellő mennyiségű antidepresszánssal is! A Békemenetre várható patrióta tömeg láttán ugyanis megrázó élmény vár majd rá...”

(Kiemelt kép: Rákay Philip és Baranyi Krisztina. Fotó: MTI/168.hu)