Egy tizenkét éves fiú késsel rabolt Ráckevén

2019. november 18., 14:35

Szerző:

Egy órán belül elfogták a rendőrök azt a 12 éves fiút, aki múlt szombaton 12 óra 30 perc és 13 óra között a ráckevei Skaricza Máté sétányon késsel rabolt ki egy férfit - olvasható a police.hu-n. A gyerek megállította a sértettet, majd a késsel fenyegetve kényszerítette arra, hogy adja oda neki az értékeit. A férfi jobbnak látta, ha odaadja a gyereknek a nála lévő gyűrűt. A fiatal ezután elmenekült.

Fotó: police.hu

A sértett bejelentést tett, a rendőrök pedig hamarosan elfogták a feltételezett elkövetőt Ráckevén. Az ügyben úgy tűnik, nem sok kérdés van, mert a gyereknél a kést és a gyűrűt is megtalálták. A helyi fiút kihallgatták.

Ellene az eljárást - szabadlábon hagyása mellett - a Ráckevei Rendőrkapitányság rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja.

Fotó: police.hu

Május 1-jén a délutáni órákban 24 Celsius-fok körüli csúcshőmérsékletre van kilátás. A hét második felében változékonyabbá válik az időjárás, többfelé kell élénk, erős szélre és esőre készülni, emellett kissé visszaesik a hőmérséklet is – derül ki a HungaroMet Zrt. előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.