Puzsér Róbert élő adásban mondta azt a riporternek, hogy jóformán levegővétel nélkül hazudoznak a köztelevízióban - Videó

2019. szeptember 6., 09:05

Szerző:

Puzsér Róberttel folytatódott a közmédia főpolgármester-jelölteket bemutató sorozata péntek reggel - írta a 444.hu. A beszélgetés során Fábián Barna riporter arról kérdezte Puzsért, hogy mit gondol arról, hogy a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság elnöke is aggályosnak nevezte, hogy Karácsony Gergely stábja aránytalanul sok ajánlásgyűjtő ívet vett fel.

Puzsér előbb azzal vágott vissza, hogy a Kubatov-lista is aggályos, mégsem kifogásolta Péterfalvi Attila, majd megkezdődött a szórakoztató szópárbaj:

  • Puzsér: Arról van szó, hogy ez a televízió, ami az adómból üzemel, és teljes éven keresztül azt hazudoznak benne, amit csak akarnak, de amikor én bejövök ide, az alatt a hét és fél perc alatt is legyek szíves azokra a hazugságokra reflektálni, amiket ön itt előad nekem.
  • Fábián Barna: Az, hogy hazugságokat mondanának ebben a tévében, ezt én, engedje meg, de ezt én visszautasítom.
  • Puzsér Róbert: Jó formán levegővétel nélkül! A fizika törvényeit meghazudtolóan képesek hazudni. Nem tudom, hogy csinálják! A fülükön keresztül?
  • Fábián Barna: Nagyon szívesen beszélgetek önnel, de ne haragudjon, én ezt vitatom, és visszautasítom, hogy itt folyamatosan hazudnánk. És, hogy a hazugságból épül ez a tévé.
  • Puzsér Róbert: Jó. Ezt propagandának hívják. A hazugságnak megvannak az eufemizmusai.

Mindezt alant videón is megnézheti. Az M1 egyébként már túl van több főpolgármester-jelöltön is: Schlagmüller Gábor postáson és a magyar James Bondon, Ács Lászlón

Május 1-jén a délutáni órákban 24 Celsius-fok körüli csúcshőmérsékletre van kilátás. A hét második felében változékonyabbá válik az időjárás, többfelé kell élénk, erős szélre és esőre készülni, emellett kissé visszaesik a hőmérséklet is – derül ki a HungaroMet Zrt. előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.