Páratlan videóban köszönti négy fideszes tízéves kormányzása és születésnapja alkalmából Orbán Viktort

2020. május 27., 11:01

Szerző: Árpási Bence

Hibátlan videóval ünnepli négy fideszes, legalábbis kormányközeli személy annak az évfordulóját, hogy

május 29-én lesz Orbán Viktor megválasztásának 10. évfordulója.

De, mint a videót közzétevő, feltehetően az ötletgazda Szalay Kornél Géza XV. kerületi fideszes önkormányzati képviselő posztjából kiderül, rögtön kettős ünnep van a héten, hiszen a miniszterelnöknek május 31-én születésnapja is lesz, az 57. 

„A 8 évig tartó balliberális közjáték után, a magyar választópolgárok akaratából elsöprő – alkotmányozó – többséggel 2010. május 29-én megválasztotta a Magyar Országgyűlés dr. Orbán Viktort miniszterelnöknek. Ezzel 10 éve megalakult a második Orbán-kormány. Nekünk demokratáknak ez ünnep! A 10 éves szolgálatát köszönöm, közelgő születésnapja alkalmából pedig köszöntöm!” – írja köszöntésében Szalay Kornél Géza, 

a videóban pedig pezsgővel koccintanak és isznak a kormányfő egészségére.

A mesterműben négy, különböző életkorú Fidesz-rajongó bukkan fel:

  • Brenner Dominik, mint a 28. Fidesz-kongresszus legfiatalabb küldötte
  • Nógrádi László, az első Orbán-kormány közlekedési minisztere
  • Szikora Róbert énekes-dalszerző
  • Szalay Kornél Géza, a Fidesz XV. kerületi önkormányzati képviselője

Nem is mondunk többet, élvezzék Önök is a páratlan alkotást!

19:04

A sekély és melegedő élővíz nagyon hamar oxigénhiányhoz és így katasztrófához vezethet a halállomány területén, és úgy tűnik, már a lehalászás sem százszázalékos megoldást, a baj igen nagy.

18:35

A BRFK részletes választ küldött szerkesztőségünknek azzal kapcsolatban, mi is pontosan a sorsa a Szabó Bálint szegedi ügyvéd által belengetett budapesti gazdatüntetésnek. A rendőrség információi szerint a kért útvonalra már korábban bejelentett rendezvények miatt augusztus 20-ára nem kaptak területfoglalási engedélyt, de a tüntetést megtarthatják, csak éppen a belvárosba nem mehetnek be.

16:01

Kedd éjfélig hőségriadót hirdettek a tikkasztó hőmérséklet miatt. A forróság a házi kedvenceink szerveztét is megviseli. Önfeledt futkározás közben is megtörténhet a baj, de egy közös utazás során is túlhevülhetnek az állatok. Minden esetben a gazdik felelőssége a hőguta elkerülése.