Orbán Ráhel után testvére is a „saját lábára áll”

A miniszterelnök második lánya is belépett a nagybetűs üzleti életbe.

2022. január 10., 09:11

Szerző:

Céget alapított Orbán Viktor második legnagyobb lánya, Szokira-Orbán Sára – írja az Mfor. Profiljában jelentősen eltér ez a vállalkozás Orbán Ráhel babaruhás üzletétől, Orbán Sára új vállalkozásának főtevékenysége ugyanis az üzletviteli, valamint egyéb vezetési tanácsadás lesz, és az Art Related Solutions Képzőművészeti Galéria és Tanácsadó Kft. nevet viseli majd. 

A céget tavaly év végén, december 14-én alapította meg a második Orbán-lány másodmagával, a cégbíróság ezt követően január 4-én jegyezte be a céget. A cégkivonat szerint a fent említett tevékenységek mellett „máshova nem sorolható egyéb szakmai, tudományos, műszaki tevékenységgel” és „használtcikk bolti kiskereskedelmével” is foglalkozhat majd.

Szokira-Orbán Sára partnere Tajnafői Zita Diána, aki korábban a Nemzeti Innovációs Hivatal főosztályvezetőjeként és a Paks II. Zrt. törzskari igazgatóságának koordinációs szakértőjeként is dolgozott. 

További érdekesség, hogy az Art Related Solutions székhelye a Pasaréti út 122.-124. szám alatt található, amely megegyezik Szokira-Orbán Sára sógorának, Tiborcz István több cégének székhelyével is.

(Kiemelt kép: Orbán Viktor Facebook-oldala)