Nem láthatóak a kommentek több hírportál Facebook-posztja alatt

A hiba a 168.hu Facebook-oldalát is érinti.

2022. július 27., 16:38

Szerző:

Több külföldi és haza hírportál posztja alatt tűnt el, vagy nem láthatóak a kommentek – vette észre a 24.hu, akiket ugyanúgy érint a hiba. 

A hiba jelenleg a 168.hu Facebook-oldalát is érinti, de a Telexnél, 444-nél, vagy az Origonál is ugyanez a helyzet. Viszont nem minden portál Facebook oldalát érinti a probléma, mert a HVG-nél, vagy a Pesti Srácoknál láthatóak a kommentek. De több külföldi hírportálnál is jelen van a probléma: The Verge, NYT Politics, Der Spiegel stb.

A Facebook még nem közölt semmit az esettel kapcsolatban, így azt sem tudni, hogy mi a hiba oka, de az biztos, hogy a Facebook részéről van gond. Telefonon sem látszanak a kommentek, csak az „asztali” verzióval ellentétben telefonon látni, hogy hányan kommenteltek a poszt alá.

(Fotó: Kirill KUDRYAVTSEV / AFP)

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok. A szél erős, olykor viharos lesz és többfelé lehet eső, zápor, akár zivatar - derül ki a HungaroMet Nonprofit Zrt. előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-hez.