Nem láthatóak a kommentek több hírportál Facebook-posztja alatt

A hiba a 168.hu Facebook-oldalát is érinti.

2022. július 27., 16:38

Szerző:

Több külföldi és haza hírportál posztja alatt tűnt el, vagy nem láthatóak a kommentek – vette észre a 24.hu, akiket ugyanúgy érint a hiba. 

A hiba jelenleg a 168.hu Facebook-oldalát is érinti, de a Telexnél, 444-nél, vagy az Origonál is ugyanez a helyzet. Viszont nem minden portál Facebook oldalát érinti a probléma, mert a HVG-nél, vagy a Pesti Srácoknál láthatóak a kommentek. De több külföldi hírportálnál is jelen van a probléma: The Verge, NYT Politics, Der Spiegel stb.

A Facebook még nem közölt semmit az esettel kapcsolatban, így azt sem tudni, hogy mi a hiba oka, de az biztos, hogy a Facebook részéről van gond. Telefonon sem látszanak a kommentek, csak az „asztali” verzióval ellentétben telefonon látni, hogy hányan kommenteltek a poszt alá.

(Fotó: Kirill KUDRYAVTSEV / AFP)

A háború és a brüsszeli szankciók okozta energiaválság miatt a kormány kiviteli tilalmat rendel el az energiahordozókra, így a tűzifára is. Az energia-ellátásbiztonság szempontjából stratégiai jelentőségű tűzifa külföldre történő kivitelét a kormány kontroll alatt tartja, szükség esetén korlátozni is tudja és elővásárlási jogával is élhet, közölte Nagy István agrárminiszter a Magyar Közlönyben megjelent rendelettel összefüggésben.

Új villamosjáratot indít a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) szombaton, a 2B jelzésű villamos Pesterzsébet és a Jászai Mari tér között jár majd. A pesti fonódó villamosfejlesztés részeként induló járat átszállás nélkül tesz elérhetővé három metrójáratot a XX. kerületi lakosoknak.