Nagy Feró szerint azok az agymosottak, akik agymosottnak nevezik őt

Nagy Feró a Karc FM Bezzeg című műsor vendége volt.

2023. február 12., 11:37

Szerző:

Nagy Feró szerint akik őt agymosottnak hívják politikai hovatartozása miatt, azok tévednek, ugyanis „Ők az agymosottak!”. A Beatrice frontemberétől azt is megkérdezték, hogy mi miatt szereti Orbán Viktor: „Orbán Viktor előrébb jár, mint mondjuk én. (…) Ha ő mond valamit, azt vegyük komolyan. Mi vagyunk a kétharmad. Én szeretem őt… a Viktor mellett van még egy pár jó arc. A Semjén, a Szijjártó… hát ilyen külügyminiszterünk még nem volt! Ha a Viktor megszólal a tévében, én rögtön nézem. ” – összegezte a 24.hu.

Nagy Feró szerint a mai magyar rockzenészek legtöbbje jobboldali és egyetért azzal a kormánnyal, amit Orbán Viktor vezet.

Az interjú során szóba került az ellenzék is, amelyről azt mondta, hogy nagy a hangjuk és szerinte tele vannak pénzzel. „Ha én azon az oldalon állnék, kapnék egy havi 5-600 ezres fizetést, állandóan írjak ellene. Írjam, hogy ez csótány, ez átállt, ez mindig a magyarság ellen volt. Olyanokat tudnak írni… ők meg vannak szervezve erre”.

Az zenész szerint az ország nagyon megosztott lett, ugyanis ha neki tetszik egy olyan intézkedés, ami orosz érdeket szolgál, akkor egyből putyinistának könyvelik el. Valamint azt a nézetét is megosztotta, hogy szerinte Amerika ügyködik nagyon sok dolgon a politikai háttérben, majd felidézte Brezsnyevet is, aki azt mondta, hogy Amerika a világ csendőre akar lenni.

(Fotó: Dimény András / 168.hu)

10:33

Megszűnik november 4-től a Keszthelyi Kórház szülészet-nőgyógyászati fekvőbeteg osztálya, ugyanakkor a szülészet-nőgyógyászati járóbeteg ellátás, a terhesgondozás és a nőgyógyászati szakellátás változatlanul elérhető lesz.