Most már gyermekkatonákkal védik a keresztény magyar hazát Nagykanizsán

2019. április 20., 14:35

Szerző:

Nagykanizsán nemrég kétnapos rendezvényen emlékeztek Thury György egykori várkapitányra Cseresnyés Péter, az Innovációs és Technológiai Minisztérium miniszterhelyettesi feladatokat ellátó államtitkár védnökségével, a Kanizsa című önkormányzati lapnak pedig sikerült egy fegyvert emelő gyermekkatona képével indítania az április 12-i számát – hívja fel a figyelmet a 444.  Minden kétséget eloszlatandó a „Magyar vagyok, védem a keresztény magyar hazát...” címet viselő vezető cikk szerint Cseresnyés Péter a rendezvényen hangsúlyozta, nemcsak a XVI. században kellett harcolni a magyar hagyományok megőrzésért, napjainkban is hasonló feladat áll a nemzet előtt.

– Most is veszély fenyegeti a keresztény európai kultúrát, és azon belül annak egy nagyon fontos részét és elemét, a magyar identitást, a magyar kultúrát is. Abban az esetben, ha a saját eszközeinkkel nem teszünk meg mindent annak érdekében, hogy ez megmaradjon, akár el is vehetik tőlünk. Összekeverhetnek bennünket úgy, hogy egyes nemzetek a saját identitásukat, örökségüket, hagyományaikat kezdik elhagyni, felszámolni

– idézte a politikust az önkormányzati tulajdonban, a Kanizsa Médiaház Nonprofit Kft. tulajdonában lévő lap. A Kanizsa szerkesztősége láthatóan törekszik arra, hogy gyermek szerepeljenek a címlapján, az ünnepre eső számai címoldalán – 2018. március 16-én, 2018. október 26-én és 2019. március 22-én is – gyermekek szerepelnek.

Cseresnyés Péter
Fotó: MTI/Kovács Tamás

Az EP-választási kampányban Magyarországon új mélységekbe süllyedt a politikai pedofília. Szigetbecsén nemrég óvodásokat vezényeltek ki, hogy vigyázzban álljanak Pánczél Károly fideszes képviselő első kapavágásának tiszteletére, Szentgyörgvölgyi Péter a budapesti Belváros fideszes polgármestere pedig almát vitt egy óvodába anélkül, hogy a szülőknek előtte szóltak volna a látogatásáról és arról, hogy néhány gyermeke képe kint lesz a politikus Facebook-oldalán.

12:53

A legmagasabb jövedelmű járásokban is hozzá lehet jutni a legmagasabb támogatáshoz, ha az igénylő keresete alacsony. Akár a 3,8 millió forintot is elérheti a támogatás összege, ha a felújítással sikerül 40 százalék fölé tornászni az energiamegtakarítást.