Miskolc polgármestere kitiltotta Soros alapítványát

2017. december 11., 16:47

Szerző:

Nemkívánatos Miskolcon a Soros György által alapított Nyílt Társadalom Alapítvány – jelentette ki a város polgármestere hétfőn. 

Kriza Ákos (Fidesz-KDNP) miskolci sajtótájékoztatón azt mondta, hogy az alapítvány a Dél-Dunántúlon, valamint az Észak-Alföldön terjeszkedik, a projekt részeként új irodák nyílnak Pécsen és Debrecenben is, ahol már két helyi szervezet be is kapcsolódott a Soros-programba. 

Kriza Ákos
Fotó: Facebook

Soros György, felmérve azt az ellenállást, amelyet a magyar társadalom tanúsít bevándorláspolitikája és terve ellen, offenzívába kezd Soros alapítványának vidéki terjeszkedése nyílt beszállás a magyarországi választási kampányba, csak éppen nem nyílt sisakkal, politikusként, párttá szerveződve, hanem „dollárszázezrekkel a zsebében, alattomos módon, civilek, álcivilek mögé bújva" – fogalmazott, bebizonyítva, hogy tökéletesen fel tudja mondani a kormánypropagandát.

Kriza Ákos a kormánypropagandát tökéletesen n hangsúlyozta: Miskolc vezetősége és ő maga is nagyra értékeli a civil társadalom önszerveződését, önkéntes munkáját. A Soros-féle szerveződések azonban se nem önszerveződőek, se nem önkéntesek – jelentette ki. Inkább „felülről szervezett zsoldosokról" van szó, akik civil szervezeti formában dollárszázezrekből akarják már nemcsak népszerűsíteni a nyitott társadalom ideológiáját, hanem már egyenesen ennek bevezetését akarják kierőszakolni a politikai döntéshozóktól Brüsszelben. A Soros-hálózat hazai terjeszkedését mindezek alapján károsnak és a magyar állampolgárok akarata elleninek kell minősíteni – emelte ki a miskolci polgármester.

Nemrég mutattuk be a démoni, minden tisztességes magyar emberből minimum viszolygást kiváltó sorosista zsoldoshadsereg dél-dunántúli hadtestét. A már elnevezésével is rettegést keltő Emberség Erejével Alapítvány olyan nemzetrontó dolgokra fogja szétosztani Soros pénzét, mint a szegénység felszámolása, az oktatáshoz, illetve az egészségügyi ellátáshoz való hozzáférés, vagy más, a helyi lakosok által fontosnak tartott ügyek. Debrecenben is hasonlóan aljas célokat igyekeznek megvalósítani. Nem csoda, hogy Miskolc nem kér belőlük.