Minimum Kelenföldig meghosszabítaná a Vál-völgyi kisvasutat, sokszorosára bővítené a Pancho Arénát a kétfarkúak felcsúti polgármester-jelöltje

2018. július 11., 12:49

Szerző:

„A legfontosabb tervem, hogy a Pancho Aréna elérjen egészen Alcsútdobozig, az uniós pénz csak a főúttól stadion bejáratáig tartó útszakasz felújítására volt elég. Aki tehát a szomszéd településről szeretne átjönni meccset nézni, annak rossz aszfalton kell közlekednie. Ha azonban nagyobb lesz a az épület, nem kell rázkódnia, egyből beléphet a szentélybe” – mondta a céljairól Mészáros László János, a Magyar Kétfarkú Kutya Párt (MKKP) által támogatott felcsúti polgármesterjelölt a Zoomnak.

Fotó: Fotó: Kökényesi Gábor

A jelöltnek emellett fontos célja a buszmegálló tetejének megépítése a nagyboltnál, illetve

a kisvasút meghosszabbítása legalább Kelenföldig.

A felcsútiak az augusztusi időközi választáson két jelöltre szavazhatnak. Az egyik a jelenlegi alpolgármester, Mészáros László István, a Fidesz jelöltje, a Puskás Akadémia ügyvezetője, akit Mészáros Lőrinc, az előző faluvezető ajánlott utódjául. A másik Mészáros László János, az MKKP támogatottja, független jelölt. Mindketten csak névrokonai Mészáros Lőrincnek. 

A kormánypárti Echo TV a minap háborgó hangú riportot vetített arról, hogy a felcsútiak úgy érzik, az MKKP be akarja csapni őket a névazonossággal Egy idős falubéli szerint az MKKP-s Mészárost ki kellene pofozni a faluból. 

Azt már Kovács Gergely pártelnök elmondásából derült ki, hogy az MKKP passzivistái pártpólóban gyűjtötték az aláírásokat. Kovács Gergely arról is beszélt, hogy keresnek egy Orbán Viktor nevű saját jelöltet, Mészáros Lőrincet pedig New Yorkban akarják indítani.