Nem szórakozott a milliárdos TikTok-sztár, sűrű olajban kirántott egy mobiltelefont

A debreceni milliárdos TikTok sztár videójából az is kiderült, hogy néz ki a művelet után a telefon.

2023. március 29., 12:59

Szerző:

Egy TikTok videóban rántott ki bő olajban egy mobiltelefont Felföldi József, milliárdos debreceni édességgyáros, aki a videómegosztó oldalon is komoly követőtáborra tett szert. Felföldi videójában az látszik, hogy előbb korrektül bepaníroznak egy mobiltelefont, majd azt ki is sütik, végül a megsült panírt lehámozva az is kiderül, hogyan viselte az egyáltalán nem olcsó telefon az intenzív hőkezelést.

Felföldi egyébként tavaly azzal került be a hírekbe, hogy hosszú Facebook-bejegyzésben jelentette ki, többé már nem támogatja Orbán Viktort és politikáját. Ennek fő oka az akkor a hírekbe kerülő, súlyos szennyezés a Sajón, amiről a kormány tagadta, hogy Szlovákiából átszivárgott volna Magyarországra.

„Nagy a csend. Túl nagy! A szomszédunkban ökológiai katasztrófa tombol, olyan természeti összeomlás, mely bennünket is fenyeget. Mégsem szól senki semmit, pár kósza cikken kívül nem ezzel riogatnak a hírek” – jegyezte meg ekkor Felföldi.

(Kiemelt kép: videóban sütött meg rántva egy mobiltelefont Felföldi József. Fotó: Felföldi József, TikTok)

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok. A szél erős, olykor viharos lesz és többfelé lehet eső, zápor, akár zivatar - derül ki a HungaroMet Nonprofit Zrt. előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-hez.

Nem sok jóval kecsegtet az időjárás: marad az április első felének megfelelő hőmérséklet és éjszakánként talajmenti, a fagyzugos helyeken gyenge fagyok veszélyeztetik a gyümölcstermést - írta a HungaroMet Zrt. csütörtöki agrometeorológiai elemzésében.