Megszólalt a mosógépes fideszes felesége

Vécsey László fideszes képviselő felesége azt mondja, hogy nem a saját, hanem a nyugdíjas édesanyja mosógépét cserélte le. A szerinte jogszerűen elnyert 45 ezer forintos támogatást ennek ellenére visszafizetik.

2016. április 22., 15:43

A képviselőről tegnap derült ki, hogy

pályázottaz állami mosógépcsere akcióra és meg is kapta a maximális, 45 ezer forintos támogatást. Azzal védekezett, hogy nem ő pályázott, hanem a felesége, és nem is tudott az egészről, de amúgy „a feleségem ugyanolyan magyar állampolgár, mint bárki más.”

A feleség Vécsey László

Facebook-oldalánazt közölte: nem a saját, hanem a nyugdíjas édesanyja mosógépét cserélte le – vette észre a 444.hu. Azt írta: „A szóban forgó támogatást nem magunknak, hanem nyugdíjas Édesanyám részére igényeltem. Így szerettem volna segíteni. Sajnálom, hogy ez az ügy ekkora port kavart. A jogszerűen elnyert 45.000 Ft támogatás befizetését a mai napon elindítottuk és egyúttal a támogatási szerződés felbontását is kértük”.

A Fidesz tegnap azt kérte a képviselőtől, hogy bár jogszerű volt a pályázaton való részvétel, fizessék vissza a támogatást.