Megjöttek az első fotók az M7-esen történt halálos buszbalesetről

Az elsődleges adatok szerint a helyszínen nyolc ember meghalt, ketten súlyosan, negyvenhatan pedig könnyebben megsérültek.

2021. augusztus 15., 08:56

Szerző:

Mi is beszámoltunk róla, hogy oldalára borult egy utasokat szállító, magyar honosságú autóbusz az M7-es autópályán vasárnap. Az elsődleges adatok szerint a helyszínen nyolc ember meghalt, ketten súlyosan, negyvenhatan pedig könnyebben megsérültek. Az MTI most közölte az első helyszíni fotókat.

buszbaleset M7-esen 2
 
Buszaeleset M7-esen
 
buszbaleset az m7-esen 3
 
?rokba borult egy aut?busz az M7-es aut?p?ly?n, legal?bb n
 
Buszbaleset az M7-esen 5

 

(Kiemelt képek: Szabadbattyán, 2021. augusztus 15. Rendőri helyszínelés az M7-es autópályán Szabadbattyán közelében, ahol árokba borult egy autóbusz 2021. augusztus 15-én hajnalban. A balesetben legalább nyolcan meghaltak. Fotó: MTI/Mihádák Zoltán)

 

 

 

A korábbi kerek évfordulókhoz képest szerényebb külsőségek közepette volt kénytelen ünnepelni a 70. születésnapját az orosz elnök. A Blikk úgy tudja, hogy – a korábbi évekkel ellentétben – Orbán Viktor és a hivatalban lévő köztársasági elnök sem köszöntötte fel az orosz elnököt.

Helyi népszavazást kezdeményez az LMP a Debrecenbe tervezett kínai akkumulátorgyárról, mivel attól tart, hogy annak jelentős vízfelhasználása felgyorsítja a város kiszáradását – jelentette be Murguly Mátyás, a párt helyi politikusa pénteken sajtótájékoztatón.

Október 18-án 11 órakor kísérik utolsó útjára Szakcsi Lakatos Bélát, a magyar dzsessz kiemelkedő alakját. Az október 2-án 80. életévében elhunyt Kossuth- és Liszt-díjas zongoraművésztől, a nemzet művészétől a Fiumei úti sírkert 41-es művészparcellájában vesznek végső búcsút.