Meghalt egy ember, aki autójával vonattal ütközött Nagykanizsán

2020. február 13., 12:07

Szerző:

A helyszínen életét vesztette annak a terepjárónak a sofőrje, amelyik csütörtök délelőtt vonattal ütközött Nagykanizsán - értesült az MTI a helyszínen.

A Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság a honlapján azt közölte: vasúti átjáróban történt a baleset Nagykanizsán, a Csengery út közelében, ahol egy terepjáró és egy személyvonat ütközött.

Meghalt egy ember, aki autójával vonattal ütközött Nagykani Meghalt egy ember, aki autójával vonattal ütközött Nagykanizsán
Fotó: Varga György

Az MTI tudósítója a helyszínen azt tapasztalta, hogy egy kavicsos, földes út és a Nagykanizsa-Murakeresztúr közötti vasúti vonal fénysorompós keresztezésében történt a baleset.

A Nagykanizsa felé haladó személyvonat a síneken több száz métert tolta maga előtt a terepjárót, amíg a szerelvény meg tudott állni. A terepjárót vezető férfi a helyszínen meghalt.

A vonat utasait a MÁV dolgozói leszállították és visszakísérték a földutas kereszteződéshez. A vonatközlekedés szünetel az érintett vasúti szakaszon.

Ángyán József, az Orbán-kormány volt államtitkára azt mondta a 24.hu-nak adott interjújában, hogy  Sulyok Tamás méltatlanná vált a köztársasági elnöki pozíció betöltésére. Az államfőt Dobrev Klára nemrég azzal vádolta meg, hogy külföldieknek játszott ki magyar termőföldeket.