Tehervonat ütközött autóval Pestlőrincen, reggelre helyreállhat a közlekedés a ceglédi vasúton

A MÁV információi szerint a műszaki mentés után hétfőn reggel újraindulhat a közlekedés a ceglédi vonalon.

2022. szeptember 12., 06:27

Szerző:

Befejezték a műszaki mentést Pestszentlőrincen, ahol tehervonat és személyautó ütközött vasárnap késő este; mindkét vágányon megindulhat a vonatforgalom, hajnalra nem lesznek fennakadások a ceglédi vonalon - közölte a Mávinform hétfőn kora hajnalban az MTI-vel.

A baleseti helyszínelés és műszaki mentés ideje alatt Pestszentlőrinc és Vecsés között nem közlekedtek a vonatok.
A vasúttársaság honlapján közölt információ szerint a Volánbusz és a BKK párhuzamos járatain már nem érvényesek a vasúti jegyek és bérletek.

(Kiemelt kép: A vasúti jármű közlekedését és áthaladását felváltva villogó piros fénnyel jelző fénysorompónál várakozó járművek a Mogyoródi út - Szuglói körvasút sor vasúti átjárójában. Fotó: MTVA/Bizományosi: Branstetter Sándor)

21:43

Magyarország gázellátása biztosított és az lesz a téli hónapok alatt is - mondta a Külgazdasági és Külügyminisztérium kétoldalú kapcsolatok fejlesztéséért felelős államtitkára az M1 aktuális csatorna kedd esti műsorában.

17:43

A parlament 151 igen, 12 nem szavazattal és 19 tartózkodás mellett fogadta el az európai uniós költségvetési források felhasználásának ellenőrzésével összefüggő egyes, a közfeladatot ellátó közérdekű vagyonkezelő alapítványokat, a Nemzeti Adó- és Vámhivatalt, valamint az Európai Csalásellenes Hivatal ellenőrzéseit érintő törvények módosítását.

2022. október 4., 17:12

Orbán Viktor miniszterelnök a Karmelita kolostorban fogadta Savkat Mirzijojevet, Üzbegisztán köztársasági elnökét, közölte az MTI-vel Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát irányító helyettes államtitkár kedden.