Marad a késő nyári időjárás, vagy kora őszi

Nem lesz nagyon meleg ma sem. 

2021. augusztus 25., 06:47

Szerző:

Szerdán csak északon és nyugaton várható sok napsütés. Az ország nagy részén inkább felhős idő várható. Helyenként kialakulhatnak záporok és zivatarok az időkép előrejelzése szerint. 

A reggeli órákban 7-16 fok közötti hőmérsékletre lehet számítani. Napközben marad a mérsékelt meleg, 20-25 fok között alakul a csúcshőmérséklet. Az északi-északkeleti szél nyugaton lehet erős és élénk. 

(Kiemelt kép: Szürke gém (Ardea cinerea) áll az alig húsz centiméter mély vízben, a Szamos közepén Vásárosnaménynál 2012. szeptember 5-én. Az elmúlt időszakban a csapadékszegény időjárás miatt nem hullott számottevő mennyiségű eső a Tisza vízgyűjtőjének a területén, ezért a mellékfolyók sem szállítottak kellő mennyiségű vizet a folyóba. A Tiszán emiatt leállt a hajóközlekedés. Fotó: Balázs Attila/MTI)

 

 

Tegnap 21:22

Nagy Eszter ötpárti ellenzéki jelölt a szavazatok 60,81 százalékának, összesen 1204 szavazatnak a megszerzésével kerekedett felül a Fidesz-KDNP jelöltjére, Bálványkövi Istvánra leadott 714 szavazattal (36,06 százalék) szemben.