Már Zuckerbergnek is elege lett Bayer Zsoltból

24 órán keresztül nem tehet közzé semmit sem a Facebookon. 

2021. augusztus 18., 17:53

Szerző:

A Facebook-nak is sokká váltak Bayer Zsolt írásai. Az információt maga a tévés és Bohár Dániel szintén kormánypárti újságíró is felhívta a figyelmet arra, hogy a Facebook jelzi, hogy alapelveinek nem megfelelő tartalmak is megjelennek Bayer Zsolt hivatalos oldalán. A Facebook a Bayer Zsolt oldalára látogatókat figyelmezteti is, hogy vigyázzanak továbblépnek-e a kormánypárti tévés oldalára. 

Bayer Zsolt a Facebook figyelmeztetésére úgy reagált: „Szép új világ ez. Vagyis, annyira nem új, ismerős már ez, az idősebb generációknak. Hogy voltak dolgok, amiről nem volt ildomos beszélni. Vagy nem lehetett beszélni. Tudjuk.” 

A tévés oldalával kapcsolatos történésekre egy másik kormánypárti megmondóember is reagált Bohár Dániel személyében. A Pesti Tv riportere azt írta: „Bayer Zsoltot is leszedte Zuckerberg!”  Bohár Dániel szerint Bayer Zsolt azért nem posztolhat, mert a Hír Tv műsorvezetője leírta a véleményét. 

(Kiemelt kép: Bayer Zsolt, Fotó:Kallos Bea/MTI)

 

17:12

Orbán Viktor miniszterelnök a Karmelita kolostorban fogadta Savkat Mirzijojevet, Üzbegisztán köztársasági elnökét, közölte az MTI-vel Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát irányító helyettes államtitkár kedden.