Már Zuckerbergnek is elege lett Bayer Zsoltból

24 órán keresztül nem tehet közzé semmit sem a Facebookon. 

2021. augusztus 18., 17:53

Szerző:

A Facebook-nak is sokká váltak Bayer Zsolt írásai. Az információt maga a tévés és Bohár Dániel szintén kormánypárti újságíró is felhívta a figyelmet arra, hogy a Facebook jelzi, hogy alapelveinek nem megfelelő tartalmak is megjelennek Bayer Zsolt hivatalos oldalán. A Facebook a Bayer Zsolt oldalára látogatókat figyelmezteti is, hogy vigyázzanak továbblépnek-e a kormánypárti tévés oldalára. 

Bayer Zsolt a Facebook figyelmeztetésére úgy reagált: „Szép új világ ez. Vagyis, annyira nem új, ismerős már ez, az idősebb generációknak. Hogy voltak dolgok, amiről nem volt ildomos beszélni. Vagy nem lehetett beszélni. Tudjuk.” 

A tévés oldalával kapcsolatos történésekre egy másik kormánypárti megmondóember is reagált Bohár Dániel személyében. A Pesti Tv riportere azt írta: „Bayer Zsoltot is leszedte Zuckerberg!”  Bohár Dániel szerint Bayer Zsolt azért nem posztolhat, mert a Hír Tv műsorvezetője leírta a véleményét. 

(Kiemelt kép: Bayer Zsolt, Fotó:Kallos Bea/MTI)

 

Az előzetes adatok szerint márciusban 6413 gyermek született, és 10 524 ember halt meg; 2023 márciusához képest a születések száma 10, a halálozásoké 13, a házasságkötéseké 1,9 százalékkal csökkent – tájékoztatta a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) pénteken. Ez minden idők harmadik legalacsonyabb értéke, aminek meg is látszik az eredménye: egy városnyi lélekszámmal lett kevesebb Magyarország.