Stock adatbázisból töltötték le a Volán új logóját

2019. szeptember 24., 12:07

Szerző:

A nem túl kreatív új Volánbusz logó elég hamar gyanús lett az Omnibusz blog egyik olvasójának, aki rá is talált az eredetire.

A logó pár euróért letölthető az egyik legnagyobb stock fotós oldalról. Az eredeti szerzője egy brazil grafikus, Raphael Borges. Valószínűleg álmában nem gondolta, hogy grafikája majd egy állami közlekedési cég logójában fog visszaköszönni.

Fotó: Facebook/Omnibusz blog

 

Az RTL Klub Híradója utánajárt, hogy a Volánbusz Zrt.-nek mennyibe került az arculatváltás, mint kiderült, a logóért 84 ezer forintot fizettek. A cég hangsúlyozta, hogy a költséghatékonyság volt a fő szempontjuk. 

(A Népszava nyomán)

13:46

Az elmúlt hónapok legfontosabb stratégiai társasjátéka a Gazdálkodj okosan!. Emlékszünk még, amikor rossz döntést hoztunk és kimaradtunk két körből? Sok család úgy érezheti, a kedvezményes benzinre jogosultak körének szűkítésével elvesztette a szerencsekártyáját és még a dobásból is kimaradt.

12:40

Szerdáról csütörtökre virradó éjszaka óta folyamatosan érkezik kőolaj Magyarországra is a Barátság kőolajvezetéken, miután a Mol átvállalta az orosz fél által fizetendő tranzitdíjat. A belföldi ellátás a néhány napos szünet ellenére nem volt veszélyben, hiszen Magyarország több hétre elegendő tartalékkal rendelkezik – közölte a Technológiai és Ipari Minisztérium (TIM).