Lebontották a fedelet a feje fölül, otthont keres beteg párjával a dermesztő hidegben Pécs leghíresebb hajléktalanja

2018. december 20., 11:50

Szerző:

A szomorú fejleményről az A Város Mindenkié (AVM) pécsi csoportja számolt be Facebook-oldalán.

Mint írják, Nagy Antal az AVM egyik legrégebbi aktivistája, aki most párjával, az agyvérzése miatt kerekesszékbe kényszerült Katival és kutyájával  keresnek új, lehetőleg akadálymentes lakhatási lehetőséget.

Eddig egy ipari épületben lakhattak szívességből, de azt a tulajdonos lebontotta.

Nagy Antal biztonsági őrként dolgozik alkalmanként. Ehhez a megfelelő végzettségei is megvannak és a felajánlott ingatlanért akár az adott terület őrzését is vállalná. Kati egyelőre átmeneti szállón van, azonban párban nem tudnak ott lenni és kutyájukat sem tudják maguknál tartani – hívja fel a figyelmet a Pécsi Stop.

Tegyünk világos vállalást: amíg nemzeti kormány áll az ország élén, Magyarország nem lép be az orosz-ukrán háborúba senkinek az oldalán. De ha nem a Fidesz és a KDNP, ha nem a nemzeti erők kezében lenne a kormány, Magyarország már nyakig benne lenne a háborúban - közölte Orbán Viktor miniszterelnök pénteken, a Fidesz-KDNP európai parlamenti választási kampányindító rendezvényén a Millenárison.

Sikeres megállapodást követően adásvételi szerződést írt alá a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Talentis Group Zrt., amelynek értelmében a zárási feltételek sikeres teljesülése esetén 100 százalékos tulajdonosa lesz Magyarország piacvezető kiskereskedelmi babaáruházláncának, a Brendon Holding Kft.-nek - közölte a Mészáros Csoport pénteken.