Leállt a 444 honlapja

503 Service Temporarily Unavailable – írja a 444 weboldala szombat este 6-kor. 

2021. október 16., 18:08

Szerző:

Sziasztok, a délutáni órákban a 444-et kiszolgáló szervereket túlterheléses támadás érte. A szolgáltatóval közösen dolgozunk a megoldáson. Addig a türelmeteket kérjük" – közölte a 444 Facebook-oldalán. Cikkünk írásának időpontjában a 444 appja sem elérhető. 

A websupport.hu szerint ezt a hibaüzenetet leggyakrabban a weboldal számára kijelölt források kimerítése okozza. Abban az esetben, ha ezt a hibaüzenetet kapod, valószínűleg elérted a tárhely határértékét (MaxClients), amely egy időben 25 lekérést tud kezelni, és várni szükséges, hogy újból hely szabaduljon fel.

A másik lehetséges magyarázat, ha a weboldalt magas terhelés éri, például magas látogatottságnál, vagy nem hatékony és igényes szkriptek futtatásánál. Ebben az esetben a megoldás a weboldal optimalizációja, vagy áttérés egy virtuális szerverre.

A hibaüzenet második oka a CMS rendszer helytelen konfigurációja vagy az úgynevezett „karbantartási mód” (maintenance mode) lehet. A CMS rendszerek ilyen esetben 503-as hibaüzenetet adnak, amelyet a kiszolgáló hibaként értékel ki. Jelentkezz be a CMS rendszer adminisztrációjába és ellenőrizd, hogy a weboldal nincs-e ebben a módban, vagy esetleg nem ad-e más hibaüzenet.

A hibaüzenet utolsó lehetséges oka a webszerver túlterhelése, amelyre a weboldalad is el van helyezve. Amennyiben egy, a mi oldalunkon lévő technikai problémáról van szó, rendszergazdáink a lehető leghamarabb megoldják ezt – írta a websupport.hu.

Amint kiderül valami, hamarosan frissítjük a cikkünket. 

(Kiemelt kép: 444 weblap, kérpenyőmentés. 2021.10.16. 18.00)

2024. április 19., 19:41

Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke és EP-listavezetője közzétette annak a szavazásnak a végeredményét, amelyen eldőlt, hogy kik és milyen sorrendben szerepelnek majd a párt listáján.

2024. április 19., 17:55

Tegyünk világos vállalást: amíg nemzeti kormány áll az ország élén, Magyarország nem lép be az orosz-ukrán háborúba senkinek az oldalán. De ha nem a Fidesz és a KDNP, ha nem a nemzeti erők kezében lenne a kormány, Magyarország már nyakig benne lenne a háborúban - közölte Orbán Viktor miniszterelnök pénteken, a Fidesz-KDNP európai parlamenti választási kampányindító rendezvényén a Millenárison.

2024. április 19., 15:25

Sikeres megállapodást követően adásvételi szerződést írt alá a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Talentis Group Zrt., amelynek értelmében a zárási feltételek sikeres teljesülése esetén 100 százalékos tulajdonosa lesz Magyarország piacvezető kiskereskedelmi babaáruházláncának, a Brendon Holding Kft.-nek - közölte a Mészáros Csoport pénteken.