Karanténba került egy mohácsi gimnázium teljes tanári kara

2020. szeptember 3., 13:46

Szerző:

Sem csütörtökön, sem pénteken nincs tanítás a mohácsi Kisfaludy Károly Gimnáziumban, jövő héttől pedig digitális oktatásra állnak át.

 A Szabad Pécsnek a tankerületi vezető megerősítette: a mohácsi Kisfaludy Károly Gimnáziumban egy tanárnál igazolták a Covid-19 fertőzést. Az érintett pedagógus korábban részt vett egy értekezleten a teljes tanári karral ezért most a teljes tantestület hatósági házi karanténba került, és velük együtt a karbantartók és műszaki dolgozók is.

Ez 29 pedagógust és tíz technikai alkalmazottat jelent. A digitális átállást az operatív törzsnek kell jóváhagynia, ezt az Emmi előkészítette. Az iskola a Facebookon csak azt jelentette be, hogy szünet lesz, és átállnak digitális oktatásra.

 

 

Tegnap 16:11

Május 1-jén a délutáni órákban 24 Celsius-fok körüli csúcshőmérsékletre van kilátás. A hét második felében változékonyabbá válik az időjárás, többfelé kell élénk, erős szélre és esőre készülni, emellett kissé visszaesik a hőmérséklet is – derül ki a HungaroMet Zrt. előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.