Két autó ütközött az M0-son

Oldalára borult egy tréler, a felborult járműbe belehajtott egy autó.

2021. március 4., 06:58

Szerző:

Oldalára borult egy tréler az M0-s autóút 32-es kilométerszelvényénél, az M3-as autópálya felé vezető oldalon, Gyál térségében a belső és középső sávot lezárták, 1-2 km-es a torlódás. A felborult járműbe belehajtott egy személygépkocsi. A két sávon forgalmi akadályt okozó kocsikat a fővárosi hivatásos tűzoltók áramtalanították.

A reggeli forgalomban lassabb a haladás, az M3-as autópálya bevezető szakaszán, a 10-es főúton az ürömi körforgalomnál, a 11-es főúton Leányfalu és Szentedre között, valamint a 31-es főúton Mendénél.

A magyar–szlovák határszakaszon, Letkés és Ipolyszalka között jelenleg nem lehetséges az átkelés.

A 21-es főúton, Vizslás és Salgótarján között felújítják a burkolatot. A 48-as és az 52-es km között a Somoskőújfalu felé vezető oldalon a belső sávot lezárták.

 

(Kiemelt képünk illusztráció: 168 archív)

Balogh Péter, a Védelmi Innovációs Kutatóintézet Reziliencia Központjának vezetője volt a Jazzy rádió vendége, aki arról beszélt, hogyan kellene megvédenünk a személyes adatainkat az internetes bankolás vagy a telefonhasználat során. A kibertér is háborús hadszíntérré vált, és a kibertérben végrehajtott támadások a civil lakosság életére is nagy hatással vannak.