Karácsonyi videóban mondta el a DK, hogy mit mondjunk Gyurcsány helyett az ünnepi asztalnál

Érdekes, de szórakoztató módon kívánt boldog karácsonyt a DK.

2021. december 22., 21:18

Szerző:

Karácsonyi hangulatú videót osztott meg a Demokratikus Koalíció, amiben többek között Gyurcsány Ferenc, Vadai Ágnes, Varju László és Dobrev Klára is szerepel.

A videóban a párt tagjai táblákat mutatnak felváltva, más-más helyszínen, amelyben arra kérnek, hogy az ünnepekkor ne a politikán veszekedjen a család, valamint soha ne mondjuk ki, hogy Gyurcsány. Helyette mondjuk azt, hogy 

száraz a pulyka.

Vagy hogy mekkorát nőttek a gyerek – ajánlja Vadai Ágnes tábláján.

(Kiemelt kép forrása: youtube)

17:04

Vasárnap néhány órára kisüthet a nap, ám a keleti országrészben erősebb felhősödés várható. Bár veszít az erejéből, erős marad a szél. Éjszaka a kemény fagyok is megérkeznek. 

16:55

A Magyar Orvosi Kamara meghatározta követeléseit, politikai és társadalmi konszenzust várnak el az ellátás javítása érdekében.  Követeléseik nyomatékosításaként a magyar orvosok képviselői úgy határoztak, nem viszik tovább a rossz egészségügyi rendszert a hátukon: a tagság eredményes tárgyalás hiányában a kórházak ügyeleteit biztosító önkéntes többletmunka felfüggesztése, az új háziorvosi ügyeleti szerződések aláírásának megtagadása és feladatellátási szerződéseik felmondása mellett dönt.

16:23

Donáth Anna, a Momentum Mozgalom korábbi elnöke, európai parlamenti képviselő jövőértékelő beszédet tartott. A párt EP-képviselője gyermekvállalás miatt nem indult újra a tisztújításon, a pozíciót jelenleg Gelencsér Ferenc tölti be.

14:56

Reggel óta meg sem állnak a tűzoltók, folyamatosan dolgoznak a szél okozta károk felszámolásán. Kora délutánig több mint 2300 tűzoltói beavatkozásra volt szükség, elsősorban a Dunántúlon. Több mint százezer fogyasztási hely maradt áram nélkül az elszakadt vezetékek miatt.