Karácsony Gergely beszállt az internetbe, majd ledobott egy vizuális atombombát a mit sem sejtő követőire

Karácsony Gergely főpolgármester Facebook-oldalának kezelői felfedezték a modern kor egyik nagy vívmányát, a Graphics Interchange Format, népszerű nevén a GIF-et.

2022. december 21., 16:29

Szerző:

Karácsony Gergely Facebook-oldalára töltöttek fel egy nagyszerű montázst, ami a modern technológia segítségével illusztrálja a Blaha Lujza tér felújítását.

Mint látható a fölvételen, a technikusok jóvoltából megelevenedik a nyári Blaha Lujza tér, így ezen a borús decemberi napon is érezhetjük a falevelek susogását is. 

Nem véletlen a nagy igyekezett, hogy valahogyan zöldesítse a városvezetés a téli Blaha Lujza teret. A kormánysajtó ugyanis nagy lendülettel szállt bele a városvezetésbe, mondván a felújított tér nem annyira zöld, mint amennyire azt ígérték.

(Fotó: Karácsony Gergely Facebook-oldala.)

A vitéz Bertalan Árpád 1. Különleges Műveleti Dandár gyakorlatozik a jövő hét elején Szolnokon, ezért megnövekedett hanghatásra kell számítani – közölte a szolnoki polgármesteri hivatal közleményben.

I. Judit, a Vácott ismert kineziológus és kétgyermekes édesanya szerda este 11-kor tűnt el. Ismerősei Facebook-felhívásokban és személyesen is keresték, ezrek osztották meg az eltűnéséről szóló posztokat, illetve a rendőrség is az eltűnt emberek körözési listájára tette őt. Pénteken aztán találtak egy holttestet a Dunánál.

2023. február 3., 15:44

A szombat éjfélig tartó havazás, havas eső és viharos széllökések miatt adott ki figyelmeztetést az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság. Azt kérik, csak megfelelő műszaki állapotú, a szokásosnál jobban megtankolt, a téli körülményekre felkészített  járművel induljanak csak útnak.