John Travoltával fotózkodott Gulyás Gergely

A filmsztár egy napja sincs még itt.

2021. augusztus 25., 21:57

Szerző:

Ma érkezett Magyarországra John Travolta amerikai színész, de már közös képet posztolt vele és lányával Gulyás Gergely, miniszterelnökséget vezető miniszter – jelent meg a bejegyzés Gulyás Gergely Facebook oldalán.

John Travolta szerdán érkezett látogatóba lányához, aki épp itthon forgatja Get Lost című filmét. Az is kiderült, hogy nem csupán gyermekével, de Gulyás Gergellyel és Káel Csaba filmügyi kormánybiztossal is találkozott Budapesten.

 

(Kiemelt kép: Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter Karácsony Gergely főpolgármesterrel közösen tartott sajtótájékoztatóján a Karmelita kolostor előtt 2019. november 6-án. Fotó: MTI/Balogh Zoltán)

Tegnap 18:28

Balogh Péter, a Védelmi Innovációs Kutatóintézet Reziliencia Központjának vezetője volt a Jazzy rádió vendége, aki arról beszélt, hogyan kellene megvédenünk a személyes adatainkat az internetes bankolás vagy a telefonhasználat során. A kibertér is háborús hadszíntérré vált, és a kibertérben végrehajtott támadások a civil lakosság életére is nagy hatással vannak.