Jakab Péter: szar emberekkel van tele a parlament

A Jobbik volt elnöke utál bejárni az országgyűlésbe.

2022. július 5., 08:29

Szerző:

„Itt vagyok látod, ez az a Ház.
Sok itt a tolvaj, kevés az értelem”

– írta ki Facebook-oldalára Jakab Péter, annak kapcsán, hogy meglehetősen szókimondó véleményt formáljon az Országgyűlés munkájáról.

„Hát ez a hely itt a Parlament, ahová utálok bejönni, méghozzá azért, mert tele van szar emberrel. Némelyik 32 éve itt ül, de soha nem lett jobb, mindig csak rosszabb. Mondjuk egyvalamire még ők is jók, lehet őket szembesíteni az igazsággal, aztán vagy felébred a lelkiismeretük, vagy kuka. Hát, a többségük az utóbbi kategóriába tartozik, ezért is kell őket leváltani, hogy végre jobb hely legyen ez az ország. Megérdemli.”

A Jobbik frakcióvezetője ezt követően megmutatta, hogy „kik lógnak” épp az ülésteremben. 

Szerinte a „lógósoknál” már csak azok rosszabbak, akik bejöttek a parlamentbe hazudozni a bérekről és életszínvonalról. 

„Azt gondolom, hogy mindannyiunknak könnyebb lenne, hogyha olyanok vezetnék ezt az országot, akik ismerik is a magyar valóságot”.

Szerinte ehhez „ki kell menni” az emberek közé, ahogyan ő teszi.

(Kiemelt kép: Jakab Péter, a Jobbik frakcióvezetője napirend előtt felszólal az Országgyűlés plenáris ülésén 2022. március 10-én. Fotó: Ladóczki Balázs / 168.hu)

A bevételek növelése és a kiadások csökkentése érdekében vezet be új intézkedéseket ősztől a helyi közösségi közlekedési feladatokat ellátó, városi tulajdonú Tüke Busz Zrt. Pécsen – tájékoztatta a baranyai megyeszékhely önkormányzata az MTI-t.

Az Igazságügyi Minisztériumhoz fordult a Fogyasztóvédelmi Egyesületek Országos Szövetsége (FEOSZ) a nyári táborokhoz kapcsolódó szülői panaszok miatt.