Hétfőtől nem jelenik meg a Magyar Hírlap

A tulajdonosi döntés értelmében a Magyar Hírlap Kiadói Kft. jövő hétfőtől határozatlan időre felfüggeszti a Magyar Hírlap napilap nyomtatott kiadásainak megjelentetését.

2022. július 7., 15:12

Szerző:

A Magyar Hírlap Kiadói Kft. azt közölte csütörtökön az MTI-vel, hogy a kedvezőtlen gazdasági környezet, a háborús infláció a kiadót is nehéz helyzetbe hozta.

Az újság online megjelenése azonban megmarad, folyamatos, a magyarhirlap.hu oldalon elérhető – tudatták, hozzátéve, hogy a kiadó fő tevékenysége erre a platformra helyeződik át. 

„Az olvasóink által kedvelt szerzők és rovatok továbbra is elérhetőek lesznek, a Magyar Hírlap-élmény tehát megmarad. A Magyar Hírlap Kiadói Kft. megköszöni az újság olvasóinak, hogy ilyen hosszú időn át kitartottak a Magyar Hírlap mellett” – fogalmaztak a közleményben. 

Az előfizetőket postai úton értesíti a kiadó a további, alternatív lehetőségekről – írták.

(Kiemelt képünk: Újságospavilon egy vásárlóval a XX. kerületi Nagy Győry István utcában. MTVA/Bizományosi: Róka László)

A háború és a brüsszeli szankciók okozta energiaválság miatt a kormány kiviteli tilalmat rendel el az energiahordozókra, így a tűzifára is. Az energia-ellátásbiztonság szempontjából stratégiai jelentőségű tűzifa külföldre történő kivitelét a kormány kontroll alatt tartja, szükség esetén korlátozni is tudja és elővásárlási jogával is élhet, közölte Nagy István agrárminiszter a Magyar Közlönyben megjelent rendelettel összefüggésben.