Hátulról tarkón ütött az utcán egy kismamát egy hajléktalan Győrben

A 25 éves férfit elfogták, de nem tudott magyarázatot adni arra, hogy miért támadott meg egy ismeretlen nőt fényes nappal az utcán.

2021. május 4., 11:18

Szerző:

Hátulról megtámadtak egy védtelen kismamát hétfőn délelőtt Győrben, a Liezen-Mayer utcában – írja a police.hu. Az asszony a rendőröknek arról számolt be, hogy teljesen váratlanul ütést érzett a tarkóján, amitől térdre esett. Ahogy felocsúdott, egy sötét ruhás, maszkos férfit látott a közelében, akitől megkérdezte, hogy miért bántotta őt, de a támadó válasz nélkül sarkon fordult és elindult az Erzsébet-liget irányába.

Az asszony kiabálására egy járókelő figyelt fel, aki odalépett, hogy segítséget nyújtson. Ezt látva a feltételezett elkövető visszafordult, majd megszaporázta a lépteit és futva elhagyta a helyszínt. A kismama személyleírása alapján a győri járőrök beazonosították, és rövid időn belül a Bajcsy-Zsilinszky utcában elfogták a férfit.

I. József 25 éves, lakcím nélküli férfit – őrizetbe vétele mellett – garázdaság és könnyű testi sértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A férfi elismerte a támadást, arra azonban nem tudott érdemi választ adni, hogy miért bántotta a számára ismeretlen nőt.

(Kiemelt kép: police.hu)