Halálos háztűz volt Kazincbarcikán

Holttestet találtak a tűzoltók egy hétvégi házban keletkezett tűz oltásánál Kazincbarcikán. 

2022. október 9., 10:45

Szerző:

Holttestet találtak a tűzoltók egy hétvégi házban keletkezett tűz oltásánál Kazincbarcikán - tájékoztatta az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szóvivője vasárnap az MTI-t.

Mukics Dániel közölte: szombaton késő este érkezett a jelzés, hogy kigyulladt egy épület Kazincbarcikán. A Veres dűlőn fekvő húsz négyzetméteres hétvégi ház teteje, a teraszán lévő tárgyak, valamint egy négy négyzetméteres tároló égett. A tűzben egy gázpalack is felrobbant. A tűzoltók az oltás közben találták meg a holttestet - írta közleményében a szóvivő.

(Fotó: 168.hu)

16:25

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok. A szél erős, olykor viharos lesz és többfelé lehet eső, zápor, akár zivatar - derül ki a HungaroMet Nonprofit Zrt. előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-hez.

15:42

Nem sok jóval kecsegtet az időjárás: marad az április első felének megfelelő hőmérséklet és éjszakánként talajmenti, a fagyzugos helyeken gyenge fagyok veszélyeztetik a gyümölcstermést - írta a HungaroMet Zrt. csütörtöki agrometeorológiai elemzésében.